+40 766 527 092 bookings@wallenthal.ro

Cât de lungi au fost aceste luni de izolare, de stat în casă! Ce greu a trecut timpul, cât de mult ne-am dorit să ieșim la aer curat, la o plimbare în natură, să ascultăm o altfel de liniște.

Ne bucurăm că vremea plimbărilor e aici din nou și am profitat de câteva ore cu timp favorabil pentru a relua potecile de prin păduri.

O scurtă escapadă pe valea Râului Mare e tot ce ai nevoie pentru a-ți reaprinde dorul de poteci, de trasee, de natură, de spectaculos.

Și aici, în Retezat, găsești spectaculos din plin. Nici nu-i nevoie să-ți ridici privirile către vărfurile masive, ci e suficient să te trezești devreme aici. Să inspiri aerul tare și curat, să fi martor al ridicării aburilor de rouă, să asculți râul cum bolborosește în vale și să admiri micile detalii. O floare, poate o șopârlă sau o veveriță, o rază de lumină care atinge ușor un copăcel.

Te așteptăm în Retezat!

1 minut de Retezat

La doi pași de Hațeg, cam jumătate de oră cu mașina, poate, suntem deja la una dintre porțile de intrare ale Parcului Național Retezat. Încă de aici simțim aerul curat și tare, liniștea atotcuprinzătoare și... provocarea! Noi vă dăm astăzi doar o mostră, o bucățică să...

Comunicat de presă

Comunicat presa finalizare proiect RAHEMA TUR SRLDownload Finalizarea implementării proiectului “CONSTRUIRE ȘI DOTARE VILĂ TURISTICĂ, PENTRU EXTINDEREA ACTIVITĂȚII RAHEMA TUR SRL” SC RAHEMA TUR SRL Hațeg anunţă finalizarea implementării proiectului “CONSTRUIRE ȘI...