+40 766 527 092 bookings@wallenthal.ro

Despre Vila Wallenthal

Hațeg, str. Râul Mare nr. 58A
Deschis din 2019
O casă pentru călători
Prețuri începând de la 80 lei
Scurt istoric

Hațeg și Rahema Tur

În ultimii ani, micuțul și dinamicul oraș Hațeg s-a transformat. Dintr-o localitate cunoscută în întreaga țară pentru producție și industrie de multe feluri, Hațegul a devenit o și mai cunoscută și apreciată destinație turistică.

Aici vin oameni de peste tot, iar motivele pentru care sosesc sunt tot atât de diverse precum originile lor.

Hațegul și Țara Hațegului sunt o destinație pentru iubitorii de drumeții, pentru pasionații de istorie, pentru curioșii de paleontologie, pentru admiratorii de păsări și plante și pentru cei care vor, pur și simplu, să se relaxeze departe de aglomerație și zgomot.

Rahema Tur a apărut atunci când Hațegul a început să devină neîncăpător. Încă de la început ne-am dorit să oferim tuturor celor care vin la noi o casă a lor în Țara Hațegului, departe de locurile lor cotidiene. Și am reușit.

La fel ca orașul nostru, Pensiunea Emma, prima noastră aventură în lumea ospitalității, a devenit neîncăpătoare aproape tot anul. Decizia de extindere a venit ca o consecință naturală a acestei realități.

Așa a apărut Vila Wallenthal. Numele este special. El era denumirea germană a Țării Hațegului pe vremea când aceste locuri erau populate cu mai mulți nemți decât români. Acea perioadă istorică precede epoca în care trăim astăzi, dar o și oglindește. Astăzi, populația este română în majoritatea ei. Dar deprinderile, conexiunile, modelele și chiar relațiile ei sunt cu toată Europa.

Suntem bucuroși să fim hațegani și să-i primim pe europeni în vizită. Tot la fel, suntem bucuroși și noi să mergem în vizită în calitate de europeni.

Extinderea activității Rahema Tur SRL

Anul 2019 a însemnat pentru noi dezvoltare, extindere, provocare și colaborare. Iată, în câteva cuvinte, cum s-a născut Vila Wallenthal, cu sprijin și finanțare europeană

Întrebări?

Informații despre finanțări europene